Witam, Proszę tutaj odpowiedzieć w temacie, żeby potwierdzić swoją obecność (dla mnie), lekcje zrobimy na Discordzie, tam mnie można łapać a jak są jeszcze jakieś pytania można śmiało pytać i tutaj. Pozdrawiam.
Szkolny serwer został zamknięty z powodu nagłej decyzji p. dyrektor po bardzo bogatej w emocje rozmowie z p. Kornasem. Nie miałem takiego wpływu na tą decyzję. Zdaję sobie sprawę, że większości nauczycielom ta platforma zaczęła odpowiadać i się podobać. Proszę jednak wybaczyć tą sytuację. Podobno p. Mazur będzie umieszczał naszą szkołę na platformie Moodle. Umożliwia ona udostępnianie plików, zdjęć, zadawanie uczniom zadań oraz wysyłanie przez uczniów wykonanych zadań. Niestety brakuje tam jakiegokolwiek czatu czy rozmowy. Dalszych decyzji nie jestem w stanie przewidzieć. Mi też się to nie spodobało - serwer zaczynał bardzo dobrze działać. Jeśli będzie duża potrzeba, udostępniam link do naszego (klasy 4F) prywatnego serwera na Discordzie. Taki zapas. Oficjalnie jednak nie możemy robić z tego zapasowego serwera szkolnego, gdyż to rozwiązanie nie podoba się p. dyrektor. Ale po tzw. "znajomości" można korzystać. Oficjalnie nie wiem, jak mają być realizowane lekcje. Może p. Kornas będzie dzisiaj więcej wiedzieć lub p. dyrektor wyda jakieś polecenia. "PSBIG - 4F (& tymcz. serwer szkolny)": https://discord.gg/JYbnE8m Pozdrawiam!